Garageverkoop 2024

Garageverkoop Rekem 2024

Weet je geen blijf meer met speelgoed, kleren, meubels, apparatuur, ... die nog te goed zijn om naar het containerpark te brengen?

Op zondag 1 september kan je die spullen verkopen tijdens de 12e GARAGEVERKOOP in Rekem. Maak van je garage, voortuin, tent, living, gang, ... je winkel-voor-één-dag en waarschijnlijk is er na afloop van die dag weer een beetje meer ruimte in huis en budget.

Verdere inlichtingen? Stef Bellaert (+32 494 30 12 26)

Mogelijkheden? Op het eigen adres (€7) of aan het kerkplein (€10).

Deelnemen kan als je:

 1. In Rekem woont (of iemand in Rekem kent die zijn garage voor jou ter beschikking stelt).
 2. Vooraf inschrijft via het online formulier op deze site (vanaf begin juni) of via de flyer (vanaf begin augustus) die in Rekem huis aan huis wordt verdeeld in augustus: Inschrijvingsformulier garageverkoop 2024 
  • Inschrijven tot maandag 26 augustus 2024 om 23u59: 
   • INGESCHREVEN VOOR AUGUSTUS: Let op! Al het papierwerk wordt in de maand augustus pas verspreid.
   • Vermelding op papieren versie van de deelnemerslijst. (gratis verdeeld aan de bezoekers)
   • Vermelding op de online versie van de deelnemerslijst die op 31 augustus vanaf 8u ter beschikking gesteld wordt op de website: www.ksarekem.be
   • Deelname flyer en ballon
   • Affiches om uit te delen
   • Deelnemerlijsten
  • Inschrijving tot vrijdag 30 augustus 2024 om 12u00
   • Deelname flyer en ballon

De inschrijving is pas volledig als het inschrijvingsgeld is betaald, dat is €7 voor het eigen adres of €10 aan het kerkplein.

Deelnemers ontvangen na inschrijving en ontvangst inschrijvingsgeld:

 1. Een bevestiging via email
 2. In de brievenbus, vanaf begin augustus:
  1. Een 'pijlenaffiche' (A3-formaat): Is er bij jou weinig of geen verkeer dan kan je deze affiche vanaf zondag 1 september om 7u op een kruispunt hangen om potentiële kopers naar jouw stand te lokken. Je kan de overbodige pijl omplooien of afknippen. 
   KSA Rekem voorziet op 1 september sowieso pijlen op de Steenweg, Rekemerstraat, Populierenlaan, Groenstraat en Heirbaan.
  2. Een deelname affiche (A3 -formaat) om je deelname vooraf te promoten in de buurt. Hoe meer deelnemers in een buurt, hoe meer kans op potentiële kopers. 
  3. Papieren flyers (A5) en de digitale flyer om te verdelen onder vrienden, collega's, familie, ... en zo mee de garageverkoop te promoten.
  4. 10 adreslijsten (A4) van de deelnemers. Dit drukwerk wordt door de organisatie geleverd op vrijdag 30 en/of zaterdag 31 augustus. Om de nodige privacy van de deelnemers te garanderen wordt gevraagd om de lijsten pas vanaf zondag 1 september om 8u te verdelen.
  5. Eén ballon om op de dag van de garageverkoop aan te geven dat je deelneemt aan de garageverkoop

KSA Rekem zorgt voor deze promotie:

 1. Banner langs de Rijksweg in Rekem.
 2. Een huis aan huis folder in Rekem (augustus).
 3. A3 affiches voor handelszaken, rommelmarkten, ... in Rekem en buurgemeenten.
 4. Online promotie via onze website, e-mail, online-agenda's (kranten, evenementen, ...), Facebook, ... 
 5. Pijlen op de kruispunten van de Rijksweg in Rekem om duidelijk te maken dat de garageverkoop plaatsvindt aan beide zijden van de weg.
 6. Pijlen op de hoofdwegen (Groenstraat, Populierenlaan, Rekemerstraat, Raamstraat, Veldweg, Heirbaan, Heidestraat, Daalbroekstraat, ...) om duidelijk te maken waar de deelnemers gelokaliseerd zijn. 
 7. Op https://ksarekem.be wordt op de dag van de garageverkoop alle deelnemers bekend gemaakt vanaf 8.00u (adressenlijst en kaart, geen namen)

Standplaatsen eigen adres:

Dit is voor de mensen die in Rekem zelf wonen en graag van hun oprit/tuin een verkoopstand maken. U kan zich inschrijven via het online formulier of via de flyer (augustus) die in Rekem huis aan huis wordt verdeeld: Inschrijvingsformulier garageverkoop 2024

De inschrijving is pas volledig als het inschrijvingsgeld van €7 is betaald.

Standplaatsen kerkplein:

Woon jij buiten Rekem en wil je toch graag mee doen met onze garageverkoop? Dat kan! Wij voorzien op het kerkplein standplaatsen van 4m (€10). Deze optie is zowel geldig voor bewoners van of buiten Rekem, Sonnevijver...

Ook u kan zich inschrijven via het online formulier of via de flyer (augustus) die in Rekem huis aan huis wordt verdeeld: Inschrijvingsformulier garageverkoop 2024

De inschrijving is pas volledig als het inschrijvingsgeld van €10 is betaald.

Food & drinks (to go) kerkplein:

Op het kerkplein voorziet KSA Rekem een hapje en een drankje. Zowel om ter plaatse aan het kerkplein te consumeren als mee te nemen voor onderweg. Er zal ook een gratis springkasteel zijn voor de allerkleinsten.