Nieuw bij KSA?

Ben jij nieuw bij onze jeugdbeweging? En weten jullie nog niet goed wat KSA inhoudt? We geven hieronder een korte uitleg over onze werking.


Wie zijn we?

KSA Rekem is een jeugdbeweging door en voor jongeren. Dat betekent dat de leidingsploeg bestaat uit jeugdige en ervaren vrijwilligers die zich in hun vrije tijd inzetten voor de jeugdbeweging. Bij onze KSA hebben de leiding een animator-attest behaald, daardoor weten zij zeker hoe ze een groep moeten leiden. 

Om de 2 weken organiseren wij een activiteit voor de kinderen van 5 tot 16 jaar. 

Hoe wordt je lid?

Als je nieuw bent, kan je 2 activiteiten vrijblijvend komen testen of KSA iets voor jou is.

De activiteiten vind je in de Kalender en zijn op zondag van 13.30-16.30u.

Je mag gewoon langskomen, de leiding zal je dan vertellen bij welke leeftijdsgroep je kan aansluiten.

Als je je erna wilt inschrijven, wat ten eerste belangrijk is voor de verzekering, kan je alle info hier vinden: Inschrijving.

Je dient dan lidgeld te betalen en een hemd aan te kopen. Dit hemd is het verplicht uniform, zo tonen we aan iedereen dat we van de KSA zijn en we één grote groep zijn. 

Wat doet KSA?

Naast de activiteiten op zondag, organiseren wij elk jaar een kamp voor alle leden in de zomervakante. Alle leden vinden dit ook altijd de leukste en meest onvergetelijke tijd van het jaar, het is dus zeker een aanrader.

Verder houden we ook kerstfeestjes, halloweenactiviteiten, weekenden voor de leden, buitenspeeldag,... .

Om ervoor te zorgen dat onze werking kan blijven bestaan, organiseren we ook elk jaar verschillende evenementen om de kas te spekken: Voorbeelden hiervan zijn onze steakdag, garageverkoop, kerstmarkt, Noxis (fuif).

UIT-pas

Wij zijn een UIT-pas vereniging! Vraag zeker naar jouw punten bij jouw inschrijving of deelname aan een activiteit!

Meer info?

Als u nog vragen heeft voor ons, kan u altijd contact opnemen via Contact