Garageverkoop 2019

Garageverkoop Rekem 2019

Weet je geen blijf meer met speelgoed, kleren, meubels, apparatuur, ... die nog te goed zijn om naar het containerpark te brengen?

Op zondag 8 september kan je die spullen verkopen tijdens de 8e GARAGEVERKOOP in Rekem. Maak van je garage, voortuin, tent, living, gang, ... je winkel-voor-één-dag en waarschijnlijk is er na afloop van die dag weer een beetje meer ruimte in huis en budget.

Deelnemen kan als je:

 1. In Rekem woont (of iemand in Rekem kent die zijn garage voor jou ter beschikking stelt).
 2. Vooraf inschrijft via het online formulier op deze site of via de folder die in Rekem huis aan huis wordt verdeeld in augustus.
  • Inschrijven voor maandag 2 september: 
   • Vermelding op papieren versie van de deelnemerslijst.
    (wordt gratis verdeeld aan de bezoekers)
   • Vermelding op de online versie van de deelnemerslijst die op 8 september vanaf 8u ter beschikking gesteld wordt op de site: www.ksarekem.be
  • Inschrijving voor zaterdag 7 september 2019 om 12u
   • Enkel vermelding op de online versie van de deelnemerslijst die op 11 september vanaf 8u ter beschikking gesteld wordt (+ categorieën)

De inschrijving is pas volledig als het inschrijvingsgeld van €7 is betaald.

Deelnemers ontvangen:

 1. Een 'pijlenaffiche' (A3-formaat): Is er bij jou weinig of geen verkeer dan kan je deze affiche vanaf zondag 8 september om 7u op een kruispunt hangen om potentiële kopers naar jouw stand te lokken. Je kan de overbodige pijl omplooien of afknippen. 
  KSA Rekem voorziet sowieso pijlen op de Steenweg, Rekemerstraat, Populierenlaan, Groenstraat en Heirbaan.
 2. Een raamaffiche (A3 -formaat)om je deelname vooraf te promoten in de buurt. Hoe meer deelnemers in een buurt, hoe meer kans op potentiële kopers.
 3. 1 papieren flyers en de digitale flyer om te verdelen onder vrienden, collega's, familie, ... en zo mee de garageverkoop te promoten.
 4. 10 adreslijsten (A4) van de deelnemers. Dit drukwerk wordt door de organisatie geleverd op vrijdag 6 en/of zaterdag 7 september. Om de nodige privacy van de deelnemers te garanderen wordt gevraagd om de lijsten pas vanaf zondag 8 september om 8u te verdelen.
 5. Eén ballon om op de dag van de garageverkoop aan te geven dat je deelneemt aan de garageverkoop

KSA Rekem zorgt voor de deze promotie:

 1. Banner langs de Rijksweg in Rekem.
 2. Een huis aan huis folder in Rekem (augustus).
 3. A3 affiches voor handelszaken, rommelmarkten, ... in Rekem en buurgemeenten.
 4. Online promotie via onze website, e-mail, online-agenda's (kranten, evenementen, ...), Facebook, ... 
 5. Pijlen op de kruispunten van de Rijksweg in Rekem om duidelijk te maken dat de garageverkoop plaatsvindt aan beide zijden van de weg.
 6. Pijlen op de hoofdwegen (Groenstraat, Populierenlaan, Rekemerstraat, Raamstraat, Veldweg, Heirbaan, Heidestraat, Daalbroekstraat, ...) om duidelijk te maken waar de deelnemers gelokaliseerd zijn. 
 7. Op www.ksarekem.be/garageverkoop worden op de dag van de garageverkoop alle deelnemers bekend gemaakt vanaf 8.00u (adressenlijst en kaart, geen namen)