Doki Fun

Doki Fun Festival is een tweejaarlijks initiatief voor alle -12 jarige leden en hun leiding van alle Limburgse KSA-groepen. We worden verwacht aan de parking Kelchterhoef aan de plas (Binnenvaartstraat z/n, Houthalen), waar we Doki Fun festival kan beginnen voor een dag vol klimmen door de bomen, zwemmen als dolfijnen door het water of nog veel andere avonturen beleven.

Tijdens Doki Fun Festival word je mee op sleeptouw genomen door de jungle. Voor de jongsten starten we de dag met een groot massaspel waarin ze moeten tonen dat ze stoer genoeg zijn om naar de echte jungle te trekken. In de namiddag mogen zij zich uitleven op het festivalterrein bij allerlei leuke activiteiten en workshops. 

De oudere leden mogen bewijzen dat ze echte apen zijn of snelle waterdieren en kunnen zich uitleven in een heus junglepark waar allerlei activiteiten zoals een touwenparcours, rafts, boogschieten … voor hen klaar zullen staan. 

Samen genieten we van leuke animaties en houden we een reuzepicknick.

Dit festival gaat door op 7 mei van 8u30 tot 17u00

We spreken echter al om 7u30 af aan de KSA lokalen in Rekem. We zullen terug in Rekem zijn rond 17u30.


Inschrijven kan door het invullen van het onderstaande inschrijvingsformulier én het overschrijven van het inschrijvingsgeld voor 14 april.

Het inschrijvingsgeld van 12 euro kan gestort worden op onze rekening BE86 7350 5516 0450 met de mededeling: 'Doki + naam lid'.

Inschrijving
De inschrijving is pas voldaan bij ontvangst van zowel het inschrijvingsformulier als het inschrijvingsgeld.
Niet van toepassing, als u 'neen' heeft geantwoord op de vorige vraag.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.
2 + 5 =
Los dit eenvoudige wiskundige probleem op en voer het resultaat in. bijv. voor 1+3, voer 4 in.